کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)

Feel the nature of research
کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در سال ۱۳۷۹ به همت دانشجویان علاقمند به پژوهش شروع به کار کرد. این تشکل به منظور گسترش فرهنگ پژوهش در بین دانشجویان فعالیت می‌کند.

جستجوی یک مؤلف در اسکپوس (2)

دوشنبه, ۲۶ فروردين ۱۳۹۲، ۱۱:۱۶ ق.ظ

در ادامه ی پست قبلی:

با کلیک بر روی نام نویسنده، اسکپوس صفحه ی حاوی اطلاعات مربوط به نویسنده را نشان می دهد واطلاعات جالبی را در جدولی با سه ردیف اصلی 1- اطلاعات شخصی (Personal)، 2-اطلاعات پژوهشی (Research) و 3- سوابق(History) در اختیار ما می گذارد.در ردیف اول یعنی اطلاعات شخصی، نام نویسنده همراه با اشکال املایی مختلف آن، شماره مربوط به مولف (َAuthor ID) و وابستگی مولف آورده شده است.

در ردیف پژوهش می توان به اطلاعات جالبتری دست یافت مثل:

1- تعداد مقالات مولف که با کلیک بر روی عدد مربوط آن می توان به آن ها دسترسی داشت. همچنین با کلیک بر روی گزینه ی view author evaluator  می توان به اطلاعات دقیقتری راجع به مقالات و فعالیت های پژوهشی مولف دست یافت. از همینجا نیز می توان مقالات مؤلف را در لیست موقت خود  برای دسترسی راحت تر بعدی قرار داد و نیز می توان با قرار دادن یاد آور (Alert)، درصورت انتشار مقاله ای جدیداز این مؤلف مطلع شد.

2- تعداد مقالاتی که تاکنون مولف به عنوان رفرنس در مقالات خود استفاده کرده است. با کلیک بر روی عدد آن می توان به آن ها دسترسی داشت.

3- تعداد ارجاعات (Citations) و یا تعداد مقالاتی که دیگر مولفین، از مقالات مولف به عنوان رفرنس استفاده کرده اند با کلیک بر روی Citation overview، اسکپوس صفحه ای دیگر را نشان می دهد که در آن می توان به اطلاعات بسیار جالبی در مورد میزان ارجاعات به مقالات نویسنده، در هر سال و به تفکیک مقالات وی دست یافت. برای مثال می توان مشخص کرد که به مقاله ای خاص از نویسنده، در هر سال چند بار رفرنس داده شده است و یا در یک سال مشخص بیشترین ارجاع مربوط به کدام مقاله بوده است.حتی می توان با تنظیمات موجود در این صفحه Self-citation  ها را حذف کرد و دوباره نتایج را مشاهده کرد.

از دیگر امکانات این قسمت امکان قرار دادن یادآور برای مطلع شدن از ارجاعات جدید نویسنده می باشد.

4-  عدد مربوط به نمایه ی اچ (h Index) باید توجه داشت که فقط مقالات منتشر شده در اسکپوس از سال 1995 به بعد در این نمایه تاثیر داده شده اند.در این قسمت همچنین می توان با کلیک بر روی h graph، نمودار مربوط به h index نویسنده را مشاهده نمود

5- تعداد نویسندگان همکار مولف که با کلیک بر روی عدد آن جدولی حاوی نام نویسندگان همکار همراه با تعداد مقالات مشترک آن ها آورده می شود. این قسمت حداکثر 150 نویسنده ی همکار را مشخص می کند.

6- تعداد نتایج جستجوی نام مولف در هاب که با کلیک بر روی عدد آن، این نتایج در صفحه ای جداگانه نشان داده میشود.

7- حوزه های موضوعی که مولف در آن فعالیت داشته است.

در سومین قسمت از این جدول اطلاعات مربوط به سوابق مؤلف شامل بازه ی زمانی فعالیت محقق و تمامی وابستگی های (Affiliation) وی نشان داده شده است.  همچنین در قسمت سابقه ی منابع (Source history) نام مجلاتی که مولف در آن مقالات خود را به چاپ رسانیده آورده شده است. با کلیک بر روی هرکدام از آن ها نیز می توان به اطلاعات جالبی نیز در مورد این مجلات دست یافت.

کادر حاوی جدول اطلاعات مربوط به نویسنده را تا جدودی بررسی کردیم. در این صفحه علاوه بر این جدول، کادرهای دیگری در کنار کادر اصلی در سمت چپ آورده شده است کادر اول و دوم مربوط به تعداد مقالات و ارجاعات نویسنده می باشد و بقیه نیز همان برنامه های کاربردی Sciverse می باشد که شما آن ها را قبلا از طریق سایت  Sciverse انتخاب کرده اید.مثل برنامه ی به اشتراک گذاری یک مقاله در شبکه های اجتماعی و یا برنامه Co-author visualizer

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۱/۲۶
حمیدرضا کریمی

نظرات  (۱)

عالیه سعید جان، ادامه بده، استفاده می‌کنیم

پاسخ:
پاسخ:
ممنون، امیدوارم مفید باشه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی