کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)

Feel the nature of research
کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در سال ۱۳۷۹ به همت دانشجویان علاقمند به پژوهش شروع به کار کرد. این تشکل به منظور گسترش فرهنگ پژوهش در بین دانشجویان فعالیت می‌کند.

تعداد سایت شدن به مقالات یک نویسنده

چهارشنبه, ۱ خرداد ۱۳۹۲، ۰۷:۲۱ ب.ظ

پاسخ باز هم در اسکپوس است.

جنابِ اسکپوس به چند طریق به این سوال ما پاسخ می دهد:

1- یک راه همان نمودار H Graph مربوط به نویسنده می باشد که در آن مقالات، به ترتیب تعداد سایتیشن ها مرتب شده اند و در پست قبلی راجع به آن توضیح داده شد. هر نقطه در این نمودار محل تلاقی عدد مقاله با تعداد سایتیشن آن است اگر بر روی آن نقطه کلیک کنیم می توانیم به آن مقاله ی مشخص دسترسی داشته باشیم.

2- راه دیگر جستجوی نام نویسنده در قسمت جستجوی مولف اسکپوس می باشد که بعد از آن می توان روی عدد مقالات نویسنده کلیک کرد ودر صفحه ی نتایج، مقالات را بر اساس تعداد سایتیشن ها مرتب کرد به این ترتیب، تعداد سایتیشن هر مقاله روبروی آن نوشته شده است که با کلیک بر روی تعداد سایتیشن مشخص می شود که کدام مقاله ها به مقاله این نویسنده ی مورد نظر ارجاع داده اند ویا به عبارتی آن را سایت کرده اند.

3- راه دیگر نیز این است که در صفحه ی مربوط یه نتایج جستجوی نویسنده بعد از کلیک بر وری نام نویسنده و سپس کلیک روی view citation overview  می توان در جدولی تعداد سایتیشن ها را برای هر مقاله مشاهده کرد جالب این جاست که در این جدول تعداد سایتیشن ها به نفکیک سال نیز مشحص است یعنی مشخص می شود که در هرسال به مقاله ی مشخصی از نویسنده ی مشخصی چه تعداد سایت شده است! و باز نکته جالب این که شما می توانید از اسکپوس این در خواست را داشته باشید تا سلف سایتیشن ها را اکسکلود نماید. در ضمن view citation overview را می توان برای یک موضوع خاص نیر در اسکپوس داشته باشیم.

 برای مثال در این جدول می توانید سایتیشن ها برای مقالات یکی از اساتید دانشگاه را مرور کنید.

همچنین می نوانیم با تنظیم کردن آلرت، از اسکپوس بخواهیم که اگر مقاله ای از نویسنده ی خاصی سایت شد به ما هم خبر دهد!

دلم نمیاد ایناروهم نگم! یا اسکپوس میشه مشخص کرد که مثلا در یک زمینه ی خاص، کدام نویسنده بیشتر از همه سایتیشن دریافت کرده است و یا کدام موضوعات خاص توسط کدام موضوعات خاص دیگر بیشتر سایت می شوندو...

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۳/۰۱
حمیدرضا کریمی

نظرات  (۵)

سعید جدا تو فکر اون کارگاهی که گفتم باش، خیلی ذهنمو درگیر کرده
اطلاعاتت در این زمینه قابل تقدیره، منتظر مطالب دیگه هستیم
ممنون حمید جان،این پست از پستای درخواستی (سهیل) بود دیگه به من ربطی نداشت
ممنون سعیدجان. حالا اگه مقاله ای در پایگاه اسکوپوس نمایه نشده بود چکار کنیم؟
اونوقت دیگه اگه مقالمون تو یه ژورنالی اکسپت شده که اون ژورنال تو اسکپوس دیگه ایندکس نیست دیگه هیچی دیگه باید بریم سراغ گوگل اسکلار و مای سایتیشن و یا لینکی که زیر مقالات میده
یه سوال فنی دارم!
مشکلی که واسه بعضی پژوهشگرا ایجاد میشه اینه که اسمشون چند جور تو مقالاتشون نوشته شده به همین خاطر تو اسکوپوس همه شون با هم نمیان!
چطور میشه این مشکلو حل کرد(از این طریق:Request author detail corrections) البته خودمم چون این مشکلو نداشتم تا استپ آخر نرفتم!
شما میدونین چطور میشه این مشکلو حل کرد؟

پاسخ:
پاسخ:
ما که در تمام پابلیش هامون! ;) یه جور اسم نوشتیم! ولی مساله مهمیه، یادمه یه بار امین صبوری توضیح میداد، الان هم از امین، سعید و یا هرکسی که اطلاع داره تقاضا داریم این روند رو در نظرات ویا بصورت مطلب جداگانه توضیح بدن

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی