رتبه داران طلبکار و نخبگان نجیب(1)
نیروی انسانی متعهد و متخصص رکن اصلی پیشرفت هر جامعه ای محسوب میشود و با توجه اهتمام کشور به پیشرفت در زمینه های علمی، توجه به اقتصاد دانش بنیان و مهمتر از همه جهش علمی برخورداری و استفاده از نیروی انسانی اهمیت دوچندانی پیدا می کند.
این موضوع با توجه به اهداف کلان انقلاب مثل مرجعیت علمی و تحقق چشم انداز 20 ساله از اولویت بالایی برخوردار است، به عبارت صحیح تر جمهوری اسلامی ایران هم برای اداره کارآمد کشور و هم برای ارائه الگوی پیشرفت مبتنی بر مبانی دینی نیازمند استفاده بهینه از نیروهای انسانی است.
اما متاسفانه هم اکنون در کشور این هدف محقق نشده است و آنگونه که باید، جوانان و نخبگان در مسیر پیشرفت مورد استفاده قرار گرفته نمی شوند.
از سال 1384 پیرو تاکیدات رهبر انقلاب، بنیاد نخبگان تشکیل شد و با هدف حمایت و سازماندهی نیروی انسانی برجسته شروع به کار نمود. رهبر انقلاب در چند روز گذشته دو اولویت اول کشور را مشخص نمودند، ادامه پیشرفت های علمی کشور و در کنار آن توجه به مشکلات اقتصادی.
همین مسئله باعث شد تا در 4 قسمت به نقد عملکرد بنیاد ملی نخبگان بپردازیم و در انتها پیرو بحث های انجام شده سئوالاتی را مطرح نماییم و چشم انتظار پاسخ آنها بمانیم.
ادامه دارد....